Снимка chernomorepfc.bgФутболни таланти на Черно море потвърдиха, че в школата на

...
Снимка chernomorepfc.bgФутболни таланти на Черно море потвърдиха, че в школата на
Коментари Харесай

Таланти на Черно море с две купи на турнира “Пирин къп”

Снимка chernomorepfc.bg

Футболни таланти на Черно море потвърдиха, че в школата на клуба се работи вярно, след като подвигнаха следващи титли.  Школата на Черно море завоюва две първи места на шампионата “Пирин къп ”. Възпитаниците на академията на “моряците ” победиха в две възрастови групи. Родените през 2006 година футболисти с треньор Тодор Каменов записаха шест победи, като позволиха единствено един гол, а за сметка на това осъществиха 21. В първия си мач надвиха над Ботев Враца с 4:1, последва триумф с 5:0 против Метал Перник и с 4:0 против Витоша 13. Последния мач в групата Черно море победи с 5:0 Вихрен Сандански. На 1/2-финалите “моряците ” отстраниха Спартак Пловдив с 1:0, а на финала Ботев Враца с 2:0.

Треньорът на варненци Тодор Каменов похвали уредниците на шампионата за положителните условия като хотел, храна,терени и съдии. “Целта бе да подобрим игровия образ на тима и да впишем новите момчета и го направихме. Това са Виктор Спасов от Лудогорец и Иво Николов от Спартак Варна. За страдание Иво получи травма и съумя да играе единствено първите 2 мача, само че се надяваме, че до 10 дни ще е подготвен и ще продължи напред ”, написа уеб сайтът на Черно море.

Родените през 2004 година гении на Черно море с треньор Ники Кънчев също се показаха на равнище и справедливо завоюваха купата в своята възраст. В първия си дуел записаха победа с 4:0 против Академик Свищов, последваха тъждество 2:2 с Вихрен Сандански и погром със 7:0 против Спартак Пловдив. На 1/2-финала отстраниха Септември Симитли с 4:0, а на финала с класическото 3:0 победиха Спартак Плевен.

По пет гола в конкуренцията осъществиха Радослав Петров и Марин Петков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР